Bokningsinformation och villkor på Hjo Camping 2019

Campingen är öppen 2019-03-29 – 2019-09-29. En bokning är en tidsbestämd period för vistelsen och gästen garanterar sig en campingplats med el/stuga. Platser utan el samt tältplatser finns men dessa är inte bokningsbara.

Bokningen görs online på vår hemsida (ingen bokningsavgift). Ni kan boka plats/stuga ospecificerat eller via karta. Det är de gröna markörerna som visar vilka platser som är lediga på onlinebokningen. Vi lovar aldrig en specifik plats till 100 % då omflyttning kan ske. Det går även att boka via telefon 0503-31052 för personlig service, då tillkommer en bokningsavgift 50 kr/campingtomt eller stuga.

In- och utcheckningstider
Campingplats (husvagn, husbil och tält) disponeras till kl.15.00. Har ni bokat en plats med el är tillträde till platsen från kl. 15.00. Om den är ledig innan kl. 15.00 går det bra att checka in på platsen. Stugor disponeras till kl.12.00 och tillträde till stugorna är från kl.15.00. Vid utcheckning senare tas en ny dygnsavgift ut.

Bokningsbekräftelse
Bekräftelsen skickas till er uppgivna e-postadress. Vänligen kontrollera att er bokning överensstämmer med det ni har bokat. Observera att ingen bokning är gjord förrän ni erhållit en bokningsbekräftelse av oss. Bokningen är då bindande. Ni har rätt att ångra er inom 24 h.

Betalning
Vid telefonbokning sker betalning via faktura som mailas till er uppgivna adress.
Bokar ni online kan ni betala med betal- och kreditkort (visa eller mastercard). Ni kan även göra en direktbetalning via bank. Vi har avtal med följande banker: Swedbank, Handelsbanken, Nordea och SEB. Vänligen observera att betalning sker till bankgiro: 502-5853 (Bellas camping). Ange endast OCR-nummer. Bokar ni online skickas ingen faktura ut. För att betala din bokning vänligen gå in på hjo.comers.se och tryck på ”betala din bokning”.

Bokningen skall vara inbetald senast 30 dagar innan ankomst. En anmälningsavgift på 500 kr ska betalas in senast 10 dagar efter bokningstillfället, se faktura och bokningsbekräftelse. Om anmälningsavgiften inte betalats i tid ser vi detta som en avbokning från er sida och bokningen plockas bort. Ingen avbokningsbekräftelse skickas ut. Görs bokningen mindre än 30 dagar innan ankomst betalas hela avgiften in omgående.

Avbokning

Du avbokar skriftligen till oss på mejl:
kontakt@hjocamping.se

Vid avbokning gäller följande:

Du kan avboka fram till och med 30 dagar före ankomst och få hyran, med avdrag för en avbokningsavgift på 250kr återbetald.

Vid avbokning mindre än 30dagar innan ankomst sker återbetalning endast i följande fall:

Om det inträffar någon allvarlig händelse utanför din kontroll, som du inte kunde förutse när du bokade och som medför att det inte är rimligt att begära att du ska stå fast vid din bokning, t.ex. sjukdom eller någon annan allvarlig händelse som drabbat dig, din familj eller medresenär. Du måste kunna styrka ditt förhinder med intyg från t.ex. läkare, myndighet eller försäkringsbolag för att återbetalning skall utgå. Inga pengar återbetalas om du väljer att avbryta din vistelse tidigare än planerat.

Du kan ändra din bokning via telefon senast 10 dagar innan ankomst.
Utebliven ankomst debiteras 100 %.
Vid avbokning skickas ingen avbokningsbekräftelse ut.vbokning eller ändringar

Information om GDPR

Bokningen görs genom ett system som kallas Comers. Det är anpassat för att hantera personuppgifter enligt GDPR. Om ni önskar att veta vilka uppgifter som vi lagrar går det bra att höra av sig på mejlen. Det går givetvis bra att boka plats utan att ange personnummer eller annan information som ni ej önskar att ge ut.

 

Ni skall följa de ordningsföreskrifter och anvisningar som gäller för din bokning.

 

För mer information vänligen gå in på vår hemsida eller kontakta oss via E-post eller telefon.

Tel: +46(0)503-310 52
kontakt@hjocamping.se
www.hjocamping.se
Karlsborgsvägen 40, 544 33 Hjo

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.